Жахливе вбивство пенсіонерів на Буковині: що відомо про двох підозрюваних братів

 

У селі Ставчани місцеві жителі шоковані такою жахливою новиною та досі не можуть повірити, що у їхньому селі жили такі звірі.

Про це кореспондентці molbuk.ua у коментарі розповів староста села Ставчани Роман Руснак.

За словами старости двоє братів виховувала бабуся, адже їхню мати позбавили батьківських прав.

“Виховувалися вони у доволі неблагополучній сім’ї. Їхню мати позбавили батьківських прав, тому що вона вела розгульний спосіб життя. Старший хлопець під час відтворення слідчого експерименту все детально розказував та показував, як він це робив. Він до квітня місяця був офіційним опікуном молодшого брата, адже коли він був в АТО вихованням молодшого займалася бабуся, однак вона померла кілька років тому. У цього Валіка була дружина, яка покінчила життя самогубством чому вона це зробила нікому не відомо. Потім у нього була співмешканка, але вона втекла за кордон. У цього старшого зараз є дочка, яка проживає із мамою першої жінки, яка наклала на себе руки, ми досі не можемо повірити, що сталося у нашому селі”, – розповідає староста села Ставчани Роман Руснак.

“Була хороша подружня пара, жили у Чернівцях. До нас у село приїжджали влітку так, як на дачу. Якусь картоплю, моркву посадити. У них дуже затишний двір, поруч є озеро”, – додає чоловік.

Вбивство у Ставчанах: що відомо

У Чернівецькій області 11 липня цього року двоє братів з села Ставчани пограбували та вбили подружжя пенсіонерів. Потерпілі – жителі Чернівців, у Ставчанах мали дачний будинок, куди час від часу навідувались.

Брати завдали удари обухом сокири по голові пенсіонерам, унаслідок яких вони померли. Знаряддя злочину зловмисники сховали у власному домогосподарстві”, – додають у поліції.

Пізніше родичка розповіла molbuk.ua про жорстоко вбите на Буковині подружжя пенсіонерів – відео.

 

peredplata