Почалося! Кадиров в паніці побіг до путіна. Чеченська Республіка Ічкерія починає боротьбу за незалежність ВІДЕО

Прихильники незалежної від росії Чеченської Республіки Ічкерія розпочали підготовку до бойових дій на території Чечні. Вони вже здійснюють розвідку та поділили територію республіки на фронти й сектори.

Про це у відеозверненні заявив спікер “Батальйону імені Шейха Мансура” Іслам Белокієв.

Невдовзі після його заяви очільник Чечні у складі росії рамзан кадиров попросив у президента рф володимира путіна розмістити на Кавказі засоби ППО (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

“Ічкерійці розпочали підготовку до бойових дій в Чечні. …Нами проводиться не лише політична робота, але й військова підготовка, метою якої є деокупація і деколонізація з подальшою денуклеаризацією російської імперії. Зокрема, Чеченську Республіку Ічкерія ми розбили на три фронти і 16 секторів відповідно.

У кожному із цих секторів ми почали планомірну роботу з місцевим населенням для виявлення ворожої дислокації, шляхів пересування, типів озброєнь, кількості людей і техніки. …Нам також відомі ворожі позиції, російські бази. Ми навіть знаємо, скільки кухарів працює на тій чи іншій базі”, – заявив Іслам Белокієв.

У відповідь очільник Чечні у складі російської федерації рамзан кадиров оприлюднив своє звернення у Telegram-каналі, у якому заявив про необхідність розмістити у горах Кавказу системи протиповітряної оборони.

“В сучасних умовах росії потрібні нові стратегічні воєнні рішення. У зв’язку з цим доведеться провести безліч змін, але передусім я вважаю, що в горах Чеченської Республіки, на південних рубежах росії, як ніколи потрібні системи ППО.

Базу можна розмістити на місці танкової частини у Шалинському районі. Від ворога будь-якої миті можна очікувати будь-чого, тому нам необхідні випереджальні тактичні заходи”, – написав кадиров.

Джерело

peredplata