На Буковині 26-річний водій допустив перекидання авто: один пасажир загинув, двоє – травмовано

Учора, 22 серпня на автодорозі Р-62, неподалік села Стара Жадова Чернівецького району внаслідок перекидання автомобіля загинув один із пасажирів. Ще дві пасажирки з численними травмами госпіталізовані до лікарні.

Джерело: Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На місці аварії працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та поліцейські відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького РУП.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що 26-річний житель села Стерче, керуючи автомобілем «Volkswagen Touran», не впорався з керуванням та допустив перекидання автівки. 

Під час дорожньо-траспортної пригоди пасажири отримали численні травми. Тілесні ушкодження 22-річного хлопця, виявилися несумісними із життям і він загинув під час надання йому медичної допомоги. 

Ще двох пасажирок, віком 24 та 25 років, з численними травмами госпіталізували до медичної установи.
Поліцейські затримали водія в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження з кваліфікуючими ознаками частини 3 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

 

 

peredplata