На росії загинув голова ради директорів “Лукойлу” після падіння з вікна лікарні – ЗМІ

Голова ради директорів нафтової компанії “Лукойлу” Равіль Маганов випав із вікна Центральної клінічної лікарні в Москві й загинув. Про це повідомив телеканал РЕН ТВ, посилаючись на джерела.

За даними каналу, 67-річний нафтовик лікувався у відділенні, розташованому на шостому поверсі.

Джерело “Інтерфаксу” також повідомило, що Маганов загинув. А Telegram-канал Mash пише, що він “викинувся із шостого поверху”.

У правоохоронних органах Москви підтвердили, що з вікна Центральної клінічної лікарні випав чоловік, він загинув. Імені загиблого не розкривають.

Контекст: Від початку року у ЗМІ почали з’являтися повідомлення про смерті російських бізнесменів за підозрілих обставин. 30 січня року в приватному будинку селища Ленінський Ленінградської області виявили мертвим 60-річного Леоніда Шульмана, голову транспортної служби “Газпром інвест”.

18 квітня в Москві виявили мертвими колишнього віцепрезидента “Газпромбанку” Владислава Аваєва, його дружину і доньку. За даними ТАСС, слідство вважає, що Аваєв застрелив своїх рідних, а потім наклав на себе руки.

21 квітня на віллі в іспанському місті Льорет-де-Мар виявили мертвою сім’ю 55-річного Сергія Протосені, топменеджера в найбільшій у РФ приватній компанії з видобування газу “Новатек”, повідомляв телеканал Telecinco.

У травні загинув колишній топменеджер компанії Олександр Субботін. ЗМІ писали, що він помер після “антипохмільного сеансу із шаманами”.

4 липня в елітному котеджному селищі “Морські тераси” в Ленінградській області росії знайшли мертвим засновника транспортно-логістичної компанії, яка працювала підрядником “Газпрому” Юрія Воронова.

А в середині липня стало відомо про смерть керівника профкому “Лукойл – Волгограднефтепереработка” Володимира Вдовіна, писало видання “Блокнот”. За даними ЗМІ, чоловік загинув від вогнепального поранення.

Джерело: https://gordonua.com

peredplata