У Чернівцях 25-річний водій “ВMW” в’їхав в електроопору

Слідчі поліції розслідують автопригоду з потерпілим в Чернівцях
Сьогодні уночі, 19 вересня, на вулиці Героїв Майдану обласного центру внаслідок зіткнення автомобіля з електроопорою травмувався водій. За цим фактом поліцейські проводять досудове розслідування.
Для встановлення обставин аварії на місці події працювали слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та патрульні поліцейські. Правоохоронці попередньо з’ясували, що 25-річний водій автомобіля «BMW» не врахував дорожньої обстановки та зіткнувся з електороопорою.
У результаті дорожньо-транспортної пригоди травмувався кермувальник. Медики доправили потерпілого до лікарні для надання медичної допомоги.
Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування. Правоохоронці призначили низку експертиз для встановлення причин та обставин аварії.
#поліція #новини #ДТП

peredplata