На Буковині поліцейські розслідують обставини трьох аварій, дві з яких – зі смертельними наслідками

1 жовтня у селищі Берегомет Вижницького району внаслідок наїзду загинув пішохід. Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася 2 жовтня в селі Ленківці, внаслідок якої травмувався мотоцикліст. Також цього дня в селищі Мамаївці, в результаті наїзду травми не сумісні з життям отримав 50-річний місцевий житель. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

На вулиці Центральній селища Берегомет, 37-річний водій автомобіля «IVECO» допустив наїзд на пішохода. Внаслідок аварії 60-річний місцевий житель отримав численні тілесні ушкодження. Під час надання йому медичної допомоги чоловік помер.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася 2 жовтня в селі Ленківці Дністровського району. 25-річний житель селища Кельменці, керуючи мотоциклом «Shineray», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з бетонною платформою. У результаті ДТП мотоцикліст отримав травми голови. Потерпілого медики госпіталізували до лікарні.

Цього ж дня в селищі Мамаївці 19-річний чернівчанин, керуючи автомобілем «Volkswagen Golf», допустив наїзд на пішохода. Внаслідок аварії 50-річний місцевий житель отримав травми не сумісні з життям.

На місцях інцидентів працювали слідчо-оперативні групи Вижницького районного відділу поліції, Дністровського районного відділу поліції та відділення №2 (м. Кіцмань) Чернівецького райуправління поліції.

За фактами ДТП слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Правоохоронці закликають усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись правил безпеки на дорозі. А також рекомендують пішоходам користуватися світлоповертальними елементами на одязі у темний час доби та в умовах погіршеної видимості.

 

 

peredplata