У Чернівцях вперше з часів незалежності відкрили пожежно-рятувальну частину

У Чернівцях запрацювала 15-та державна пожежно-рятувальна частина. Це перший такий підрозділ, який відкрили у нашому місті з часів незалежності.

На його офіційному відкритті побували начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк, міський голова Чернівців Роман Клічук та голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко.

Джерело: Чернівецька ОВА.

«В умовах війни ви продовжуєте трудитися на своєму фронті, гарантуючи безпеку наших громадян. Дякую всім причетним до створення цього підрозділу та тим, хто працюватиме тут задля порятунку людських життів», – зазначив Руслан Запаранюк.

Присутні оглянули нову частину та поспілкувалися із рятувальниками.

Вони, зокрема, розповіли, що 15-та державна пожежно-рятувальна частина значно підсилить роботу інших таких структур у Чернівцях. Відтак скоротиться й час доїзду до місця пожежі.

«Створення нової частини дозволить розвантажити інші підрозділи й забезпечить спокій мешканців цього району. Вдячний всім рятувальникам за самовіддану роботу. Ви постійно стоїте на захисті населення нашої області», – сказав голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко.

Віднині рятувальники цієї частини будуть виїжджати на викликали, захищаючи від вогню густозаселений житловий район Чернівців – Рівненську та прилеглі вулиці.

peredplata