Затримано чернівчанина, за викрадення мотоцикла на одній з вулиць міста

28 жовтня до поліції надійшло повідомлення, що в місті Чернівці невідома особа незаконно заволоділа двоколісним транспортним засобом місцевого жителя. Правоохоронці швидко встановили особу порушника і місцезнаходження мотоцикла. За скоєне зловмисникові загрожує до 5 років позбавлення волі.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Учора до правоохоронців звернувся 24-річний чернівчанин та повідомив, що невідома особа незаконно заволоділа його мотоциклом “VDV”, який був на одній із вулиць міста.

У результаті оперативно-розшукових заходів співробітники Чернівецького районного управління поліції швидко встановили особу порушника та місцезнаходження викраденого транспортного засобу. Ним виявився неодноразово судимий за майнові злочини 27-річний житель обласного центру.

Правоохоронці затримали порушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного засобу.

 

 

peredplata