У Чернівцях 60-річна жінка-пішохід померла внаслідок наїзду автодрезини

15 листопада в обласному центрі внаслідок наїзду автодрезини загинула жінка-пішохід. За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора близько 12:20 на вулиці Заводській на регульованому залізничному переїзді. На місці аварії працювали співробітники Слідчого управління ГУНП і Чернівецького райуправління поліції.

За результатами проведених першочергових слідчих дій правоохоронці попередньо встановили, що 45-річний машиніст автодрезини допустив наїзд на жінку-пішохода, яка переходила регульований залізничний переїзд на заборонений сигнал світлофора. Внаслідок аварії 60-річна чернівчанка отримала численні тілесні ушкодження та під час надання їй медичної допомоги померла.

Слідчі поліції внесли відомості про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 3 статті 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Поліцейські закликають всіх учасників руху неухильно дотримуватись Правил безпеки дорожнього руху, адже порушуючи встановлені обмеження ви наражаєте на небезпеку себе та оточуючих.

 

peredplata