У Чернівцях жінка впала у вириту на дорозі яму, яку не помітила в темряві

Про це у Фейсбук написала небайдужа чернівчанка Віолета Василович:
“Добрий вечір, шановні чернівчани та мешканці району Роша. Моєму обуренню немає меж!!!
Сьогодні близько 18.00 йшовши з магазину “Най-Най”, який знаходиться навпроти поліклініки і де розритий центр дороги, бо вдень йдуть ремонтні роботи, почула крики про допомогу в цілковитій темряві.
Одразу не могла зрозуміти хто кличе ! Придивившись, я світила ліхтариком на телефоні, побачила руку людини, яка виглядала з глибокої розритої ями і благала витягнути її.
Ніякого освітлення тієї аварійної ділянки нема абсолютно, крім знаків, які ледь відблискують від фар автомобілів. Розумію, що війна в країні і всі мусять пережити вимкнення світла, але покласти акумуляторні ліхтарі які б в темноті бликали в ділянці ремонту і запобігли б аварійний ситуації НЕОБХІДНО !!!
Якби у той момент не проходили повз тієї ділянки дороги і не почули б крик про допомогу, ту жінку (не дай Бог) знайшли б наступного дня робітники, і ще й не зрозуміло чи жива б була вона. Замерзла б там до смерті …..
Чому у нас поки не станеться щось з поганими наслідками , ніхто не подумає про безпеку людей??????
Жінці допомогли два молодики, які витягнули потерпілу з глибокої ями, на щастя без перелому, але сильно побилася і не могла йти, дуже перелякалася !
Крім цього, ще й тротуари там такі, що голову вламати можна!!!
Прошу Роман Клічук , Руслан Запаранюк звернути увагу на цю ситуацію і відреагувати на звернення !!!
 
На фото відображено яка темнота там і нічого не видно. На інших фото, спеціально освітлювали фарами машини, щоб хоч щось було видно коли робили фото. Без увімкнених фар , абсолютно нічого не видно.

peredplata