Що нас чекає в 2023 році – прогноз від Петра Кобевка

ПЕРЕМОГА!

Це безперечно станеться. І то не так уже довго до неї. Славні Збройні Сили України, згуртована нація, волонтери та  підтримка світу дають впевненість у цьому.

Хоча не все так легко буде, як би нам хотілось. Вже більше 300 днів і ночей воїни тримають оборону та відбивають атаки орків зі сходу. Останні місяці від оборони переходять у наступ і звільняють українські села і міста. Те, що за собою залишає російський фашист стане його смертним вироком на віки–вічні. Зруйновані хати, вбиті мирні люди, зґвалтовані жінки і діти, сплюндрована земля, заміновані поля… За все буде кара у свій час.

Тож яким ми бачимо майбутній рік в Україні? Це ніякі не екстрасенсні прогнози чи гадання. Це невидима зараз майбутня об’єктивна реальність, яку можна передбачити за тими подіями, які відбувалися недавно і які є зараз.

Отож,

СІЧЕНЬ 2023 року

Настане перелом у війні на користь України. Це стане початком падіння росії і путіна. На Донбасі наші збройні сили один за одним будуть відвойовувати населені пункти. Дідька лисого отримає рашист, а не Бахмут. Почнеться кінець усяким вагнерівцям і пригожину.

Україна матиме зброю, якою завдаватиме удари по військових об’єктах на російській території. У їхніх містах можлива паніка. Почнуться реальні бунти проти путіна.

ЛЮТИЙ

Позначиться поверненням загарбаних територій півдня і сходу України. Визволення Запорізької області, Херсонської. Вихід до Маріуполя та на Кримський перешийок. Можливе знищення Кримського мосту. Добре би було кілька атак зробити на рубльовку (околиця москви, де живе еліта росії, – ред.). Повітряні атаки на Воронєж, Курськ, Бєлгород, Ростов-на-Дону…

Передвісники перемоги.

 

БЕРЕЗЕНЬ

Активна фаза війни закінчиться. Разом із підсніжниками з’являться позитивні звістки для всього світу. Залужний буде святкувати безповоротну фазу війни. Можливо, до 22 березня, у день рівнодення і нового року стародавніх слов’ян, завершаться битви з зовнішнім ворогом. Почнуться пошуки винних за перші дні війни. Винних каратимуть різними способами. Відкриється нова інформація про те, хто і як поводився, як шкодив державі та нації.

Україна повернеться до звичного політичного життя. Початок активних дій у партіях.

 

КВІТЕНЬ

Зеленський на весь світ заявлятиме  про перемогу. Але як мінімум ще два місяці триватимуть конфлікти і втрати на фронтах. Можливе визволення Білорусі і втеча Лукашенка.

 

ТРАВЕНЬ

Перемога. А за нею –  покарання винних і їхня втеча з України. Світ буде захоплюватися силою і мужністю української нації, її Збройних Сил та командувача Залужного.

 

ЧЕРВЕНЬ-ЛИПЕНЬ

Повернення біженців і активний відпочинок українців на морях. Вони цього заслужили.

Натомість, недоброчесні політики і судді масово втікатимуть з держави.

Почнеться активна боротьба з корупцією та злодійством. Вона посилиться тим, що з війни повернуться люди із загостреним почуттям справедливості.

 

СЕРПЕНЬ

Політичні партії та лідери почнуть гризти один одного. Вони вимагатимуть виборів на всіх рівнях. Буде спроба ділити владу і продовжувати пошуки винних.

ВЕРЕСЕНЬ

У державі відбуватиметься велика чистка колаборантів, зрадників та негідників. Вчорашні регіонали, ОПЗЖезники повтікають з України. Економіка сповзатиме на дно.

 

ЖОВТЕНЬ

росія зробить спробу виправдовування за злочини в Україні. Їй це не вдасться. Україна виставлятиме рахунки за зруйновану економіку і завдані збитки.

 

ЛИСТОПАД

Можливий вступ України до різних європейських структур. І зайняття там лідерських позицій. Держава переходить до мирного спокійного життя. Нам всім треба буде вчитися жити по-новому. До старого вже не буде вороття.

На росії почнуться безповоротні процеси розпаду імперії.

 

ГРУДЕНЬ

ПЕРЕМОГА!

МИР!

Петро КОБЕВКО

P.S. Добре було б, якби так було… А як буде, «Час» покаже…

peredplata