На Буковині 9-річний хлопчик, перебігаючи дорогу, потрапив під авто

3 лютого в селі Мариничі Вижницького району внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався 9-річний місцевий житель. За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Учора близько 15:50 до поліції надійшло повідомлення про ДТП в селі Мариничі. Прибувши на місце події, співробітники відділення № 1 (смт Путила) Вижницького районного відділу поліції попередньо встановили, що 28-річний водій автомобіля «Газель», допустив наїзд на 9-річного хлопчика, який перебігав проїжджу частину у невстановленому місці.

Потерпілого із тілесними ушкодженнями медики доставили до лікарні.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція Буковини вкотре закликає усіх учасників руху неухильно дотримуватися Правил безпеки на дорозі. Водіям рекомендуємо дотримуватись обмежень швидкісного режиму у межах населених пунктів, особливо при під’їзді до пішохідних переходів. В той час звертаємо увагу пішоходів: переконайтесь у безпечності переходу через проїжджі частини дороги і не забутьте виділяти себе флікерами в темний час доби та при поганій видимості.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata