Буковинець запросив у гості малознайому жінку, а та його обікрала

До поліції звернувся 63-річний житель села Снячів Чернівецького району та повідомив, що малознайома, перебуваючи у нього в гостях, викрала з кишені його куртки гроші та мобільний телефон. Правоохоронці встановили особу крадійки та наразі проводять досудове розслідування. 

За результатами проведених першочергових слідчо-розшукових заходів працівники відділення № 5 (смт Глибока) Чернівецького районного управління поліції встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 26-річна жителька міста Кіцмань. 

Поліцейські встановили, що того дня жінка перебуваючи в гостях у буковинця, скористалася тим що господар заснув, викрала з кишені куртки 1500 гривень та мобільний телефон. 

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Глибоцького відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили порушниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Згідно із санкцією статті, за вчинене кримінальне правопорушення буковинці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Нагадаємо: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок, що в умовах воєнного стану прирівнюються до тяжких злочинів.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata