На Буковині 22-річний водій “Infiniti” в’їхав у бетонну споруду

Учора, 17 квітня, до поліції надійшло повідомлення про ДТП в селі Тарашани, в якій травмувався водій автомобіля «Infiniti». Відразу на місце події виїхали співробітники відділення № 4 (м. Герца) Чернівецького районного управління поліції.

Попередньо, поліцейські встановили, що 22-річний житель міста Кам’янець-Подільський, керуючи автомобілем  «Infiniti» не впорався з керуванням та допустив наїзд на бетонну споруду.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій отримав перелом ноги. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці.

Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Правоохоронці закликають учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися Правил безпеки на дорозі. Кермувальникам радимо обмежити швидкість руху, дотримуватися безпечної дистанції, уникати різкого гальмування та ризикованих маневрів. Будьте максимально уважними та враховуйте стан дорожнього полотна.

Пам’ятайте: безпека на дорозі залежить від кожного учасника дорожнього руху.

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

ВідповістиПереслати

peredplata