Питання московського патріархату на території Чернівецької області

 

Депутатка обласної ради Ольга Кобевко, яка вже кілька місяців знаходиться в прифронтовому госпіталі на сході України, де щодня рятує поранених бійців і вона знає ціну життя і смерті, ціну брехні, ціну сміливості і ціну дрібних політиків, які сьогодні керують в області.

Вона суворо засуджує гнилість місцевих дрібних людців при владі.

Оля пише, що тут, на сході, вона бачила всю небезпеку від діяльності московських попів, які освячують зброю і солдатів, котрі вбивають українських людей, дітей, жінок… Попи наводять на українські міста російські ракети, попи ведуть в Україну ”рузький мір”. Московська церква – це армія путіна, армія сатани. Тому їй нема місця серед українських громад.
А наша влада мусить прийняти рішення про заборону цієї ворожої церкви на території області.

– Я розумію, що таке рішення швидше буде політичним. Але воно допоможе громадам на місцях прийняти юридичні рішення, які стосуються землі, майна ворожої церкви. І депутати на місцях будуть бачити, що їх підтримує влада в області і в Україні . У цих питаннях ми, як ніколи, повинні діяти всі разом і в одному напрямку.

Не забуваймо, що за наші рішення тут, на фронті, найкращі сини і доньки України платять найвищу ціну, ціну крові та життя. За гнилість, хитруватість і, не дай Боже, за зраду вони не тільки проклянуть таку владу, а й жорстоко покарають.

Звертаюся до своїх колег не робити дурниць, не ховатися за еквілібристику слів, не хитрувати, а прийняти вірне рішення про заборону ворожої російської церкви на території Чернівецької області.

Прошу не задіювати вірян у вирішенні цих проблем. Їх має вирішити влада і попи.

peredplata