Диктатор, вбивця та кат: як виглядають двійники путіна

Останнім часом поширилися чутки про те, що кремлівський диктатор Володимир Путін ослаблений одразу кількома хворобами, та про при це він продовжує вести жорстоку війну проти України, а також їздити на окуповані території. У мережі вже не перший рік ходять чутки про існування двійників російського президента.

Новини.LIVЕ зібрало декілька знімків, на яких можна помітити відмінності у зовнішності кровожерливого диктатора.

Російський юрист та блогер Марк Фейгін раніше стверджував, що Путін дійсно має двійників, проте вони потрібні для виконання оперативної функції.

“Це не секрет: вони їздять в машинах як відволікаючі фігури. Звичайна справа: на одній з машин з прапором рухається двійник, це співробітники ФСО”, — розповів російський адвокат.

Нещодавно візит на окуповані території України міг здійснити двійник президента Росії Володимира Путіна, зокрема тому, що справжній очільник Кремля боїться людей та є соціопатом.

Таку думку висловили кандидат психологічних наук Дмитро Попов та виконавчий директор Українського інституту майбутнього Вадим Денисенко у ефірі телемарафону.

“Напевно, це Путін, тому що всі двійники Путіна – Путіни, і вони всі клони. У мене зараз Путіних чотири. Один — це основний бункерний екземпляр, який вважається за головного, але я зовсім невпевнений, що це той самий, який змінив на цьому посту Бориса Єльцина. Тож це все ж таки різні люди. Але бункерний — автентичний. Тобто його я впізнаю. Останнього разу він був на зустрічі з Сі Цзіньпіном”, — розповів Попов.

В травні минулого року британський таблоїд Mirror опублікував інформацію, про те, що Путін міг померти, а його замінили двійником.

Також інсайдери не відкидають, що двійник Володимира Путіна з’являвся на публіці навіть в РФ — у ході військового параду на Червоній площі, який проходив 9 травня 2022 року.

“Путін дуже хворий, і коли він помре, його смерть зберігатиметься в таємниці тижнями, якщо не місяцями. Є також імовірність, що він уже мертвий. Це неможливо знати. Вважається, що Путін використав двійників у минулому, коли був хворий, і кремль міг робити це зараз. Путін очолює невелику групу високопосадовців, які повністю йому лояльні”, — продовжують джерела з британської розвідки і стверджують, що кремль спеціально замовчуватиме про смерть Путіна, оскільки в рф на тлі таких новин може статися переворот, а командування армією ухвалить рішення про виведення військ з території України.

Клони Путіна — що відомо

Загалом вважається, що президенти часто вдаються до послуг “клонів” із метою безпеки. У випадку із Путіним уже багато років ходить легенда про двійників російського президента, які нібито беруть на себе частину його обов’язків.

Так, прихильники теорії двійників вказують на певні зміни в зовнішності Путіна, серед яких: відмінність у будові черепа, зміна розрізу очей і форми нижньої щелепи, зміщення родимки на лівій щоці, різні форми мочки вуха і носа, а також лінії росту волосся.

Двійники Володимира Путіна

Російський журналіст Олег Кашин навіть склав таблицю двійників Путіна, в якій вказуються особливості ймовірних клонів. Йдеться, зокрема, про шістьох осіб, яким він присвоїв кодові імена: Удмурт, Говорун, Кучма, Банкетний, Дипломат, Синяк.

Таблиця двійників Путіна
Таблиця порівняння двійників Путіна. Фото: Олег Квашин

Так, за його словами, “оригінал” має рухливі губи та мигдалеподібні очі. Такий собі “Говорун” нібито озвучував Путіна у 2013-2015 роках. Найбільш невдалою підробкою Путіна журналіст вважає “Удмурта”. До його послуг нібито вдавалися, коли “Говоруну” потрібна була творча відпустка.

Смерть двійника Путіна

Нещодавно журналіст Саша Сотник заявив про смерть двійника російського президента — Аклаєва Максима Борисовича. За його словами, перша поява цього двійника на публіці датується груднем 2014 року, потім він епізодично з’являвся у січні 2015 року, липні 2019 року.

Аклаєв нібито брав участь у заходах високого рівня в Санкт-Петербурзі у березні 2015 року. Тому журналіст припускає, що на фото поряд із тодішнім главою Киргизстану Алмазбеком Атамбаєвим саме Максим Аклаєв.

 

Двійники Володимира Путіна
Володимир Путін та Алмазбек Атамбаєв. Фото: росЗМІ

Нагадаємо, російські пропагандистські медіа заявляли, що президент країни-агресора Володимир Путін приїжджав на окуповану українську територію. Йдеться, зокрема, про Херсонську та Луганську області.

Також ми писали, що 18 квітня, Михайло Подоляк написав, що деградація Путіна за рік вражаюча, адже тепер всім байдуже на його слова. Всі сприймають його як автора масових вбивств.

Додамо, прессекретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков зробив чимало заяв. Він заявив, що Путін відвідав тимчасово окуповані території Херсонської і Луганської областей 17 квітня, а решта припущень ЗМІ “неправдиві”.

peredplata