Вдарив ножем у живіт та пошкодив легені: зловмиснику з Чернівців загрожує до 8 років тюрми

Увечері, 28 травня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення від лікарів, про те, що до них із ножовим пораненням госпіталізований чоловік. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Для з’ясування обставин на місце події співробітники Ситуаційного відділу обласного управління Нацполіції скоординували слідчо-оперативну групу Чернівецького районного управління поліції, а також наряди поліцейських.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці встановили, що того вечора під час спільного розпивання алкогольних напоїв між двома чоловіками виникла суперечка. В ході конфлікту 58-річний чернівчанин ножем наніс удар в живіт 41-річному місцевому жителю. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні швидкої медичної допомоги, де діагностували у нього проникаюче поранення черевної порожнини з ушкодженням легень.

у чернівцях поліцейські оперативно затримали чоловіка, який ножем поранив місцевого жителя

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Наразі чернівчанин перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Джерело: Відділ комунікації поліції Чернівецької області

peredplata