На Буковині московський піп написав донос на газету “Час”, у якому просить відкрити кримінальну справу і посадити редакцію

Московські попи в Україні ніяк не вгомоняться. Вони виступають проти держави, вони наводять рашистські ракети на українські міста, які вбивають українських людей, дітей, вони освячують зброю і російських фашистів, самі беруть до рук зброю і воюють проти України.

І у Чернівецькій області є такий піп Жар, який виступає проти України.

І газета Час написала про те, що Жар у своїх проповідях говорив проти нашої держави, ЗСУ, ПЦУ… провокував загострення внутрішньої обстановки в регіоні. Зараз йому повідомлено про підозру за ст.161 КК України. Триває розслідування.

Аби відвести від себе підозру піп Жар написав донос на ЧАС, у якому просить відкрити кримінальну справу і посадити редакцію за статтею 161. Ч.1 до 5 років обмеження волі і три роки незаймання визначених посад.

Що хоче Жар?

Перше, відвести підозру від себе.

Друге, хоче залякати журналістів та газету, напасти на свободу слова. тому швидше за все Жар зараз порушує 171-у статтю, де старається залякати і тиснути на журналістів і на свободу слова.

Тож нагадуємо Жару, що це вже було ЧАСі у 2020 році. Тоді відбулися суди з попами, навіть Верховний суд виправдав ЧАС, щодо статті ”Бариги в рясах” сказавши, що газета казала правду про московських попів.

Подібний донос піп Михайло Жар написав і на нашого колегу Сергія Зарайського та портал “Букінфо”.

А що буде далі – Час покаже…

 

peredplata