На Буковині за добу загасили 9 пожеж

29 серпня у селі Середній Майдан Вижницької територіальної громади Вижницького району сталася пожежа в господарській будівлі. На той момент власників вдома не було, тому вогонь першими помітили сусіди. Люди викликали рятувальників, і на місце події прибув черговий караул 4 державної пожежно-рятувальної частини та місцеві пожежно-рятувальні підрозділи сіл Іспас, Мілієве. Вогнеборці ліквідували пожежу, врятувавши від знищення 3 будівлі: ту, в котрій виникло загорання, ще одну господарську будівлю та поруч розташований житловий будинок. Вогонь знищив частково покриття господарської будівлі, меблі, господарський інвентар. Причина пожежі встановлюється. 

У селі Клішківці Клішковецької територіальної громади Дністровського району горіла суха трава на відкритій території. Площа пожежі становила 3 га. На місце події прибули рятувальники 7 державної пожежно-рятувальної частини, місцевого пожежно-рятувального підрозділу села Клішківці та ліквідували пожежу. Полум’я знищило суху траву. 

У селі Кам’яна Кам’янської територіальної громади Чернівецького району вогнеборці 15 державної пожежно-рятувальної частини та місцевого пожежно-рятувального підрозділу села Кам’яна учора ліквідували загорання сміття та чагарників на площі 100 кв.м. За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем. Внаслідок пожежі знищено сміття та чагарники. 

Решта пожеж минулої доби було ліквідовано у Дністровському, Чернівецькому районах та місті Чернівці. 

Джерело: Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області

peredplata