Заліз через вікно та пограбував магазин: на Буковині затримали злодія

Буковинець таємно проник до приміщення магазину та викрав 1500 гривень. За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження та вже повідомили порушнику про підозру у вчиненні майнового злочину.

Учора, 29 серпня, до поліції звернувся 56-річний житель села Кам’янка, який повідомив про крадіжку з місцевого магазину. Слідчо-оперативна група відділення № 5 (смт Глибока) Чернівецького РУП працюючи на місці події встановила, що невідома особа пошкодила вікно та проникла до приміщення крамниці, звідки викрала 1500 гривень.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу порушника та місце його перебування. Ним виявився, неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів, 37-річний житель села Черепківці.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Глибоцького відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та звернулися до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу, у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata