На Буковині вантажівка не розминулась з легковиком: потерпілих госпіталізували

У Дністровському районі зіткнулися вантажівка та легковик: слідчі поліції розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди
 

Аварія трапилися вчора, 24 жовтня, у місті Новодністровськ. У результаті зіткнення транспортних засобів травмувалися двоє буковинок. За фактом ДТП поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Повідомлення про автопригоду по одній із вулиць міста Новодністровськ надійшло до поліції о 13:25. Для з’ясування обставин на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділення №1 (м. Сокиряни) Дністровського районного відділу поліції. 

Попередньо, поліцейські встановили, що 56-річний водій вантажівки «Renault Premium», під час здійснення маневру поворот ліворуч, не надав перевагу в русі та зіткнувся з автомобілем «Daewoo Lanos», яким керувала жителька села Василівка Дністровського району.

Унаслідок автопригоди постраждали 25-річна водійка та 53-річна пасажирка легкового автомобіля. Медики госпіталізували потерпілих до лікарні для надання необхідної допомоги.

За фактом ДТП слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Джерело: Відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

peredplata