На Буковині в ДТП загинула пенсіонерка

Вчора, 24 листопада, в селі Клішківці внаслідок наїзду автомобіля на пішохода, тілесні ушкодження отримала 84-річна місцева жителька. Під час проведення лікарями реанімаційних заходів пенсіонерка померла. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження та встановлюють всі обставини аварії.

До відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим.

Для з’ясування обставин на місці події працювали слідчо-оперативна група та група реагування цього ж відділення. Правоохоронці попередньо встановили, що 64-річний водій автомобіля «ВАЗ-2110» допустив наїзд на 84-річну жительку села Клішківці.

У результаті ДТП жінка-пішохід отримала численні тілесні ушкодження. Лікарі госпіталізували потерпілу до реанімаційного відділення Хотинської лікарні. Однак впродовж доби під час надання буковинці медичної допомоги вона померла.

Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata