Збила неповнолітнього пішохода та втекла: на Буковині поліцейські розшукали водійку-втікачку

Співробітники Вижницького районного відділу поліції встановили особу жінки, яка наїхала на 15-річного пішохода у селі Долішній Шепіт та покинула місце ДТП. Потерпілий̆ отримав тілесні ушкодження. Наразі правоохоронці здійснюють першочергові слідчі дії для з’ясування всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Учора, 9 січня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення від лікарів про госпіталізацію до медичного закладу 15-річного жителя села Долішній Шепіт. За попередньою інформацією, хлопця збив автомобіль та поїхав у невідомому напрямку.

Співробітники Ситуаційного відділу ГУНП в Чернівецькій області негайно скерували за вказаною адресою слідчо-оперативну групу Вижницького районного  відділу поліції. Також орієнтували наряди поліції Буковини на розшук транспортного засобу, який міг бути причетним до ДТП.

За результатами оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили автомобіль, на якому були пошкодження, характерні для дорожньо-транспортної пригоди та кермувальницю. Нею виявилися 49-річна жителька села Лукавці Вижницького району.

Попередньо, поліцейські встановили, що того вечора у селі Долішній Шепіт, водійка автомобіля «Dacia Duster» допустила наїзд на 15-річного місцевого жителя, який рухався у попутному напрямку. Кермувальниця не повідомила про автопригоду відповідні служби і поїхала з місця події.

У результаті аварії травмувався неповнолітній пішохід. Медики госпіталізували місцевого мешканця до районної лікарні для надання необхідної допомоги.

Відомості про дорожньо-транспортну пригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Співробітники поліції вилучили транспортний засіб, на якому було скоєно ДТП для проведення необхідних експертиз. Досудове розслідування триває.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata