Чергова ракетна атака на Україну. Чернівціобленерго про те, чи будуть погодинні відключення по області

Як повідомляє  Чернівціобленерго графіків погодинних відключень поки не буде.

Сьогоднішня чергова терористична атака рашистів на мирних українців завдала пошкоджень інфраструктури у кількох регіонах країни, об’єкти енергетики ушкоджені локально в окремих областях.

Загалом по країні енергосистема працює стабільно, дефіциту не зафіксовано і не прогнозується, тож в обмеженнях споживання у Чернівецькій області станом на сьогодні нема потреби. Проте, ми добре розуміємо, що ситуація може змінитися, ворог і далі намагається зруйнувати життя українців, ми свідомі того, що об’єкти енергетики під прицілом. 

👉Отже, цього вівторка, 23 січня, маємо завдання з ремонту електричного обладнання й технічного обслуговування мереж. Щоб безпечно виконати ці роботи, мусимо тимчасово відключати устаткування, а разом – і живлення споживачам. Такі роботи проводимо в усіх дільницях області орієнтовно до 17:00. 

У Чернівцях запланували розчищення ЛЕП від порослі та монтаж СІП – ізольованого проводу, тому частина мікрорайону Роша та ділянка міста в межах нижньої частини проспекту Незалежності-Винниченка-Кармелюка з прилеглими вулицями будуть знеструмлені орієнтовно до 15-16:00 – усі дані на нашому сайті у рубриці Інформація про відключення.

Більте тут – https://oblenergo.cv.ua/

peredplata