Зайшла в помешкання та вкрала гроші. На Буковині затримали злодійку

У Дністровському районі поліцейські оперативно затримали жінку, яка викрала гроші з будинку буковинця

Джерело: Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Співробітники поліції встановили особу зловмисниці та вилучили в неї частину викрадених коштів. Наразі правоохоронці вже повідомили затриманій про підозру у таємному викраденні чужого майна, поєднаному з проникненням до житла та звернулися до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.

22 січня до відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського райвідділу поліції звернувся 76-річний житель Хотина, який повідомив, що невідома особа проникла до його будинку звідки викрала майже 5000 гривень.

Співробітники поліції провели низку розшуково-слідчих заходів, за їх результатами з’ясували особу порушниці та місце її перебування. Нею виявилася 46-річна місцева жителька. Правоохоронці вилучили у жінки частину викрадених коштів та затримали в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури повідомили фігурантці про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

 

 

peredplata