У Чернівцях чоловік ввечері загубив гаманець з грошима та рахунками, а вранці поліцейські йому повернули загублене

Уранці, йдучи на роботу, поліцейський Управління головної інспекції ГУНП в Чернівецькій області помітив на тротуарі чужий гаманець. Усередині були гроші та рахунки за оплату комунальних послуг. За допомогою цих даних правоохоронці встановили власника гаманця, дізналися його номер мобільного телефону, зустрілися з чоловіком і передали йому загублені речі. 

Дякуючи працівникам поліції, 60-річний чернівчанин розповів, що ранковий телефонний дзвінок правоохоронців про те, що його гаманець знайдено, був неочікуваний. За словами пенсіонера, коли саме і у якому місці він загубив особисті речі, не міг точно назвати, бо напередодні багато ходив  пішки містом. Тому навіть не очікував, що втрачені речі знайдуться, та ще й працівниками поліції.

–    Увечері я загубив свій гаманець. Уже наступного ранку поліцейські знайшли його та мій номер телефону і віддали мої речі. Щиро вдячний працівникам поліції за такі добрі справи та віру у те, що наша поліція нас береже! – сказав чернівчанин Михайло.

 Правоохоронець швидко встановив дані власника гаманця та одразу повідомив його про знахідку.

–    Поліцейський – це означає працювати цілодобово і завжди, коли цього потребують громадяни. Не важливо: на службі ти чи поза нею, наша повсякденна робота важлива для суспільства, навіть у  дрібницях. Відтак –щирі слова подяки громадян стають ще більш цінними і мотивують нас, –  сказав начальник Управління головної інспекції ГУНП в Чернівецькій області Володимир Шепенюк.

Джерело: відділ комунікації поліції чернівецької області

peredplata