У Чернівцях сталась складна аварія, яка спричинить тривале відключення води – Чернівціводоканал

Увага! Складна аварія – тривале відключення води!
Як повідомляє “Чернівціводоканал” у Садгорі сьогодні проблеми з водопостачанням, бо аварія настільки складна, що вирвало заглушку і доводиться зупиняти всю гілку водопостачання.
Без водопостачання до 27.01.2024р. по 21:00 залишаться наступні вулиці: І.Підкови, Деморатична, Вишнева, Карбулицького, Я.Налепки, Привокзальна, Дорошенка, Квітковського, Мізюнського, Кривонса, Перемоги, Стефаника, Здоров’я, Вереснева та прилеглі
Окрім складності аварії, роботи ускладнюються тим, що техніка не може під’їхати до місця витоку.
Завтра будуть залучати додаткові відкачувальні машини, що як сподіваються на підприємстві дозволить справитись раніше зазначеного часу, але… як буде покаже час.
 
Також у зв‘язку із продовженням робіт по заміні центральних каналізаційних мереж по вул. Яська перехрестя вул. Головна, буде призупинено водопостачання до 27.01.2024 р. по 05:00 год. на наступні мікрорайони:
Яcька, Головна ( частково), Брянська, Миколайчука, Л.Кобилиці, Фізкультурна, Руданського( частково), Криворіжська, Залозецького ( частково), Руданського ( частково), Пр.Незалежності ( частково), Небесної Сотні ( частково), Полетаєва та прилеглих.
 
 
 
 
 

peredplata