«Буковинська книга» планує доставку книг за кордон та збільшення англомовного асортименту

Обласне комунальне підприємство «Буковинська книга» успішно працює на ринку. Упродовж останніх років воно стало прибутковим та має гарні результати роботи.
Під час наради з керівниками комунальних закладів, яку провів голова обласної ради Олексій Бойко, генеральна директорка «Буковинської книги» розповіла про діяльність торік. Марія Луцюк зазначила, що у 2023-му дохід підприємства від реалізації товарів склав майже 9 мільйонів гривень. А прибуток підприємства – 74 тисячі гривень.
Співробітники активно працюють над розширенням асортименту, дбають про те, аби в магазинах завжди були літературні новинки та влаштовують цікаві івенти, щоб залучити якомога більше відвідувачів і покупців. Крім того, «Буковинська книга» має сайт, на якому можна замовити літературу онлайн. У планах роботи на цей рік – укласти договір із «Новою поштою» на доставку книг за кордон та збільшення англомовного асортименту.
Олексій Бойко подякував Марії Луцюк за ефективну роботу. Також вони обговорили можливості розширення співпраці «Буковинської книги» з юридичними особами.
 
 
Джерело: Чернівецька обласна рада

peredplata