На Буковині затримали “стрілка”, який поранив сусіда під час суперечки

У Чернівецькому районі поліцейські оперативно затримали чоловіка, причетного до вчинення хуліганства
 

Житель села Годилів поранив сусіда із невідомого предмету та втік з місця події. Правоохоронці оперативно встановили місцезнаходження підозрюваного та затримали його. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. 

Учора, 24 лютого, на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 44-річного жителя села Годилів. Заявник розповів про те, що неподалік місцевого магазину, під час розпивання спиртних напоїв між ним та його сусідом раптово виникла суперечка. У результаті конфлікту товариш здійснив у нього кілька пострілів з невідомого предмету, схожого на пістолет та втік. Потерпілого медики госпіталізували до лікарні для надання необхідної допомоги. 

Для зʼясування обставин інциденту на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група ГУНП в Чернівецькій області та відділення поліції № 5 (Глибока) ЧРУП, спецпризначенці РПОП та КОРД, оперативники, кінологи та патрульні поліцейські.

Правоохоронці здійснили першочергові поліцейські заходи та по «гарячих слідах» розшукали чоловіка, причетного до хуліганських дій. Ним виявився 49-річний місцевий житель.

Поліцейські затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України.

За місцем проживання фігуранта поліцейські провели невідкладний санкціонований обшук, під час якого виявили предмет, ззовні схожий на пістолет, та набої до нього. 

Речові докази правоохоронці направили для проведення відповідної експертизи до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Відомості про подію слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

peredplata