На Буковині через негоду мешканці кількох сіл залишились без світла

За інформацією Чернівціобленерго станом на 09:00 вівторка через учорашню негоду ще маємо незаживленими кілька поодиноких споживачів по 0,4 кВ: у селищі Глибока і до 20 домогосподарств у Старих Бросківцях та куті Черешенька.

Аварійні бригади, які заступили на роботу вранці, вже на місцях, працюють над ліквідацією цих пошкоджень.

Загалом упродовж учорашнього вечора через падіння дерев, гілок, обривів проводів, технологічні порушення в роботі електричного обладнання енергетикам вдалося ліквідувати 24 пошкодження в мережах 10/0,4 кВ по кількох дільницях області.

Роботи тривали до пізньої ночі, щоб відновити живлення по всіх ділянках, де це було можливим – таким чином подали напругу споживачам 32 населених пунктів, які були аварійно знеструмлені частково чи повністю (не враховуючи с. Бочківці, де була збита опора, і с. Коболчин, де було відсутнє електропостачання через пожежу).

 

👋 Нагадуємо, що маємо на сьогодні,12 березня ще планові роботи в мережах з необхідністю знеструмлення устаткування. Цю інформацію завчасно розміщуємо на своєму сайті у рубриці Інформація про відключення https://oblenergo.cv.ua/

peredplata