За минулу добу на Буковині сталось дві ДТП з потерпілими мотоциклістами

За минулу добу слідчі поліції Буковини задокументували дві ДТП з потерпілими мотоциклістами

У селі Банилів-Підгірний внаслідок зіткнення двоколісного транспортного засобу з огорожею травмувався 19-річний буковинець. А у Остриці автомобіль «Мitsubishi Outlander» зіткнувся з мотоциклом «Lifan», у результаті аварії 32-річний мотоцикліст отримав травми.  Наразі слідчі поліції встановлюють всі обставини автопригод.

Учора, 12 квітня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про ДТП з потерпілим у селі Банилів-Підгірний. 

Для зʼясування обставин на місці події працювала слідчо-оперативна група відділення №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції. Попередньо правоохоронці зʼясували, що 19-річний місцевий житель, не впорався з керуванням мотоцикла «loncin», та зіткнувся з металевою огорожею.

Унаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.

Того ж дня ще одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілим трапилася у селі Остриця. На місці інциденту працювала слідчо-оперативна відділення поліції №4 (м. Герца) ЧРУП та патрульні поліцейські. Попередньо правоохоронці встановили, що 74-річний чернівчанин, керуючи автомобілем «Мitsubishi Outlander», зіткнувся з мотоциклом «Lifan», яким керував 32-річний житель села Молодія.

У результаті ДТП водій мотоцикла отримав травми. Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала потерпілого до лікарні.

За фактами аварій слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі тривають досудові розслідування.

Поліція Буковини закликає усіх учасників руху неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Бережіть себе та оточуючих!

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області

 

 

peredplata

Залишити відповідь