Відзавтра у Садгорі три дні не буде води

Заплановано відключення водопостачання на три дня у Садгорі у звʼязку з масштабними ремонтними роботами (підвіз води організовано).

Про це повідомляє Чернівціводоканал.  

З 10 ранку 31 липня по 2 серпня заплановано ремонтні роботи на магістральному самоплинному водогоні, який живить водою більшість Садгори.

Буде обмежено водопостачання на наступних вулицях: І.Підкови, Демократична, Дібровецька, Вишнева, Карбулицького, Я.Налепки, Привокзальна, Дорошенка, Квітковського, Мізюнского, Кривоноса, Я.Мудрого 180-200,163-207, Перемоги, Здоров’я, Северина, Учительська, В. Александрі, Хотинська 10 А, 45-49, 54 В, 55, «Добробут» та прилеглих.

Буде організований підвіз води в ємності (бочки синього кольору), які встановлені на локаціях: 

1. Хотинська 45-49 (біля КНС) 

2. Івана Підкови 34-40

3. Геріатричний пансіонат (Івана Підкови 13)

4. Привокзальна 21-21а – 5м3

5. Карбулицького 2, гімназія #6, Берегиня

6. Наметове містечко (вул. Карбулицького, в районі ліцею #21)-5м3

Ще одна бочка (відомча) знаходиться за адресою Квітковського (школа міліції) .

Усі ємності будуть регулярно наповнювати.

Детальніше про ремонт: раніше водоканал розповідав, що чекає запчастини для ділянки, де стикаються два сегменти магістральної мережі, бетонний та стальний. Тепер усе необхідне обладнання є на складі.

Попередньо планують роботи закінчити до суботи, але це труби з великим діаметром самоплинного водогону, наразі передбачити точний час, який потрібний для ремонту, важко. 

Також заплановано на цьому тижні працювати на поривах, які є на водогонах великого діаметру в районах вулиць Заводська, Чудейська та Каштанова.

За попередніми прогнозами там відключення води не знадобляться.

peredplata