У Чернівцях та області стались ДТП: є травмовані

У Чернівцях внаслідок наїзду транспортного засобу травмувався місцевий житель. Ще одна автопригода трапилась у Вижницькому районі: у результаті зіткнення автомобіля з огорожею, тілесні ушкодження отримали водій та пасажирка. Наразі буковинські поліцейські встановлюють всі обставини та причини дорожньо-транспортних пригод.

 Учора, 14 жовтня, до поліції надійшло повідомлення про ДТП з потерпілим по вулиці Січових Стрільців в обласному центрі.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та патрульні поліцейські. Попередньо правоохоронці встановили, що 47-річний чернівчанин, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz Vito», допустив наїзд на 36-річного місцевого жителя.

У результаті наїзду пішохід отримав численні тілесні ушкодження. Бригада швидкої медичної допомоги доставила потерпілого у лікарню.

Ще одна автопригода трапилася того ж дня у с. Усть-Путила Вижницького району. Для з’ясування обставин ДТП на місці події працювали слідчо-оперативна група відділення  № 1 (Путила) Вижницького районного відділу поліції. Попередньо правоохоронці з’ясували, що 28-річний буковинець, керуючи автомобілем «ВАЗ 21112», допустив зіткнення транспортного засобу з бетонною огорожею.

Внаслідок аварії кермувальник та 37-річна пасажирка травмувалися. Лікарі шпиталізували потерпілих до медичного закладу.

За обома фактами дорожньо-транспортних пригод слідчі поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 1 та 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби вилучено. Досудові розслідування тривають.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

 

peredplata

Залишити відповідь