У Чернівецькій області через пожежі без світла залишились понад 3 тисячі споживачів

Про це інформує Чернівціобленерго.
Наприклад, учора 20 жовтня (неділя) було нетривале вимкнення через технологічне порушення в мережах 10 кВ Вижницької дільниці. Проте, аварійні бригади впоралися дуже швидко, тож за 40 хвилин мешканцям сіл Лукавці, Вовчинець, хутора Велике та Мигового повернули електропостачання.
Крім цього, було аварійне вимкнення у шести населених пунктах Глибоцької та Кіцманської дільниць через пожежі. Тобто, на вимогу рятувальників енергетики вимушено знеструмили 3315 споживачів, які аварійно перебували без світла від 45 хвилин до 1,5 години. 
Через похолодання люди почали масово користуватися нагрівальними приладами. Тому енергетики закликають дуже обережно користуватися електронагрівальним обладнанням, перевірятие їхню справність та не залишати увімкнені пристрої без нагляду. ⚡️ Головне на сьогодні, 21 жовтня: енергосистема працює збалансовано. В години максимального споживання зберігається дефіцит потужності, тому за можливості користуйтеся потужними електроприладами у денний період доби – з 10:00 до 16:00.
Про всі зміни і поточну ситуацію читайте на сайті підприємства.

peredplata

Залишити відповідь