Московські фашисти вбили українця

Московські фашисти вбили українцяПісля жорсткого побиття 37-річний чоловік помер в реанімації не приходячи до тями.Як стало відомо LifeNews, чоловіком, який помер в реанімації після жорсткого побиття на станції «Силікатна» в Москві, виявився 37-річний громадянин України Роман Музиченко.

Камера зовнішнього відеоспостереження зафіксувала, як натовп молодих людей підбігає до чоловіка, що стоїть на краю платформи і починає його бити.

Через тиждень після нападу чоловік помер в реанімації не приходячи до тями.

Слідчі встановили, що в нападі на чоловіка брав участь 21 чоловік, причому середній вік учасників банди – від 15 до 20 років. Правоохоронці стверджують що напад було скоєно на національному грунті.

Як стало відомо, молоді люди займаються панкратіоном – єдиноборством, що представляє із себе суміш бойового самбо, боїв без правил та російського рукопашного бою.

Вже пізніше сищики встановили, що тільки в той день це був вже другий випадок нападу угруповання на представників іншої національності. Буквально за півгодини до нападу на станції Силікатна юні бійці побили людину на станції Чехов, на щастя чоловік не сильно постраждав і вже виписаний з лікарні.

peredplata