П\’ять новин, які ви могли проспати

П'ять новин, які ви могли проспатиСеред головного – ситуація у Костянтинівці і реакція США на фільм з Путіним.

П\’ять новин, які ви могли проспати:
1. Ситуація у Костянтинівці, де після смертельної ДТП за участю українських військових спалахнули заворушення, стабілізована. Про це повідомив начальник міліції Донецької області В\’ячеслав Аброськін. За його словами, близько 23.00 на проспекті Ломоносова, де сталася аварія, залишилися 30-50 молодих людей у віці від 18 до 30 років, які в більшості були під дією алкоголю. Більшу частину присутніх переконали розійтися.

2. Сполучені Штати Америки не знімуть санкції з Росії, доки Крим не повернеться до складу України. Про це заявила речниця Держдепартаменту США Джен Псакі, коментуючи скандальний фільм з одкровеннями президента Росії Володимира Путіна про захоплення Криму. Псакі відзначила, що російський лідер брехав всьому світу про непричетність своїх військ минулої весни до захоплення Криму. Очевидно, те саме відбувається і зараз на сході України, вважає вона
3. Командир угруповання бойовиків \”Привид\” Олексій Мозговий визнав, що в Україні немає фашизму, а цей міф був придуманий заради заробітку грошей.
4. Заступник голови Черняхівського районного суду Житомирської області погорів на хабарі у розмірі 1000 доларів США. Суддя попросив \”винагороду\” за позитивне вирішення для однієї зі сторін.

5. Данія сприятиме введенню миротворців ООН на Донбас. Спікер парламенту цієї країни Могенс Люккетофт під час візиту в Україну сказав, що у вересні головування в Генасамблеї ООН переходить від представника Уганди до Данії. \”Не знаю, як в результаті буде, але я зроблю все можливе, щоб миротворчі війська ООН були в Україні\”, – сказав Могенс Люккетофт.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/p-yat-novin-yaki-vi-mogli-prospati-415727.html

peredplata