Несподівано: Путін перекинув на Закарпаття «зелених чоловічків»

Несподівано: Путін перекинув на Закарпаття «зелених чоловічків»   Вони маскуються під ченців.

Ченці озброєні і під охороною.

Підняти сепаратистський рух на Закарпатті в даний час не так вже й складно. Таке припущення у коментарі «Погляду» зробив командир підрозділу «Карпатська Січ», голова Закарпатської «Свободи» Олег Куцин, повідомляють Патріоти України.

«На Закарпатті багато етнічних груп, багато релігійних течій. 60% закарпатських віруючих є прихожанами Російської православної церкви. У багатьох парафіях – священики ортодоксальні», – зазначив Куцин.

«Ми помітили одну тенденцію, про яку ще перед війною інформували СБУ. На Закарпатті в останні роки стало з’являтися багато «ченців» з характерною російською вимовою і десантною виправкою. Чи працює СБУ – не знаю. Але, повторю, ми звертали на це увагу, і на їх табори. Ходять, як якісь грибочки собі збирають. Але охорона у них з автоматами Калашникова», – каже командир «Карпатської Січі».

За його словами, таких дивних ченців на Закарпатті налічувалося сотні, однак проукраїнські сили здатні подолати можливі сепаратистські зрушення. «Якщо ситуацію підігріють і відповідно підготують, можемо мати на західному кордоні певні проблеми. Але з іншого боку і закарпатське українство вже не ходить в коротких штанях. Багато бійців пройшли війну, пролили кров, поспілкувалися з побратимами-патріотами з різних регіонів країни. Тому я все ж думаю, що коли постане питання сепаратизму, на Закарпатті знайдеться кому навести порядок навіть без допомоги держави», – переконаний Олег Куцин.
Джерело: http://patrioty.org.ua/nespodivano-putin-perekinuv-na-zakarpattya-zelenih-cholovichkiv/

peredplata