П\’ять новин, які ви могли проспати

П'ять новин, які ви могли проспати У Непалі українці не виходять на зв\’язок, бойовики обстріляли Щастя, нічна ДТП у Києві – ось головні події ночі.

1. Міністерство закордонних справ України встановило, що у Непалі, який постраждав від потужного землетрусу, перебувають 136 українців. З них з них на зв\’язок поки не вийшли 91. В Непал з Індії виїхав український консул, який буде організовувати евакуацію громадян України.
2. У померлого під час Київського напівмарафону Олександра Іщенка має народитися дитина. Олександр працював старшим барменом в кав\’ярні \”Charlotte\”. Нагадаємо, 12 учасників Київського напівмарафону після фінішу потрапили до лікарні, в тому числі діти.
3. Бойовики із зенітних установок хаотично обстріляли Щастя. Терористи вели хаотичний обстріл міста. Інформація щодо наслідків обстрілу уточнюються.
4. Мережею шириться запис телефонної розмови працівників Чорнобильської АЕС в ніч вибуху на електростанції. У роковини катастрофи користувачі Інтернету усе більше цікавляться подробицями аварії, тому недивно, що останні кілька десятків коментарів під записом з\’явилися протягом останньої доби.
5. У Києві на вулиці Боженка в ніч з 26 на 27 квітня сталася ДТП за участю п\’яти автомобілів. Міліціонер на Infiniti розтрощив чотири автівки. Внаслідок аварії постраждали дві жінки. Читати далі→
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/p-yat-novin-yaki-vi-mogli-prospati-423776.html

peredplata