У Чернівцях активісти облили томатним соком фасад \”Сбербанку Росії\”, вимагаючи повернути книгарню \”Кобзар

У Чернівцях активісти облили томатним соком фасад "Сбербанку Росії", вимагаючи повернути книгарню "КобзарУ Чернівцях активісти \”Правого сектору\” заліпили вікна приміщення \”Сбербанку Росії\” листівками з вимогою повернути книгарню \”Кобзар\” та облили фасад установи томатним соком. Про це з місця події передає кореспондент molbuk.ua

Представники \”ПС\” у середу ввечері провели мирну акцію під стінами офісу російського банку в центрі Чернівців. Активісти заклеїли вікна і двері установи листівками, з яких вони звертаються до влади з вимогою повернути Чернівцям книгарню \”Кобзар\”, яка свого часу була на цьому місті.

\”Наше суспільство, на жаль, на даний момент стає на ті самі граблі. Влада знов виходить до народу у вишиванках з пустими обіцянками і ніяких дій не відбувається. \”Сбербанк Росії\” – це банк країни-агресора. 100 відсотків активів цього банку належать Росії. Це дуже ганебне явище в центрі міста Чернівців. А ще ганебніше те, що це приміщення, в якому була книгарня \”Кобзар\”, передали в оренду російському банку. І сьогодні, у день народження Тараса Шевченка, ми влаштували таку акцію – для того, щоб привернути увагу не влади, яка послухає, і нічого не робить. Ми хочемо привернути увагу громади до того, що без таких дій нічого не буде\”, – повідомив керівник обласного штабу \”Правий сектор\” Олександр Паращук.

Раніше комунальники у Чернівцях демонтували слово \”Росії\” з вивіски \”Сбербанку\”.

У Чернівцях активісти облили томатним соком фасад "Сбербанку Росії", вимагаючи повернути книгарню "Кобзар

У Чернівцях активісти облили томатним соком фасад "Сбербанку Росії", вимагаючи повернути книгарню "Кобзар

peredplata