Вбивство Шеремета. День 34. Є припущення, хто стежив за журналістом

Вбивство Шеремета. День 34. Є припущення, хто стежив за журналістом

Поліція має припущення, хто стежив за журналістом та одним з керівників Української правди\” Павлом Шереметом.

Про це ввечері 21 серпня в ефірі телеканалу \”112 Україна\” заявив перший заступник голови Нацполіції Вадим Троян.

Він нагадав, що після виходу з відпустки звернувся до керівника Нацполіції Хатії Деканоідзе для проведення службової перевірки щодо інформації про організацію незаконного спостереження за Павлом Шереметом та Оленою Притулою.

\”Службове розслідування відбулося, матеріали скеровано до прокуратури, висновок розслідування говорить лише про одне – ніяких законних чи незаконних дій щодо Шеремета та його родини Нацполіцією не проводилося\”, – зазначив Троян.

При цьому Троян зазначив, що слідство \”має припущення, хто міг організувати стеження\”, коментуючи питання про те, що Шеремет заявляв про стеження за ним.

\”Припущення (хто вів стеження) є, але про це (стеження) було заявлено ще у листопаді (2015-го)\”, – зазначив Троян та додав, що не може повідомити більше.

Як відомо, раніше на низці сайтів з сумнівною репутацією з\’явилася інформація про те, що Троян начебто організував стеження за Шереметом.

Генпрокурор Юрій Луценко заявляв про відкриття провадження стосовно інформації про організацію Трояном незаконного стеження за Шереметом та Оленою Притулою.

У Нацполіції за результатами службового розслідування повідомили: інформація про те, що Троян нібито організовував стеження за журналістом \”Української правди\” Павлом Шереметом, не підтвердилася.

Українська правда

peredplata