Поліція не називає ім\’я людини, яка \”об\’єктивно підозрюється\” у вбивстві Ірини Ноздровської. Тримають інтригу?

Поліція не називає ім'я людини, яка "об'єктивно підозрюється" у вбивстві Ірини Ноздровської. Тримають інтригу?Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

-Сьогодні вранці був зроблений інформаційний вкид відомим журналістом Айдером Муждабаєвим та нардепом Ігорем Мосійчуком, що вбивця є близьким родичем Дмитра Россошанського, який збив автомобілем кілька років тому сестру Ірини.

Невдовзі чутки про затримання ймовірного вбивці Ірини Ноздровської підтвердила прес-служба МВС України. Однак ім\’я затриманого всеще не озвучується.

Відомо лише, що правоохоронці встановили і опитали всіх шістьох водіїв маршрутних автобусів, в проміжку з 17:00 до 18:00, які рухалися за маршрутом від станції \”Героїв Дніпра\” до села Демидів. Поліцейські провели поквартирні та побудинкові обходи, опитавши більше тисячі жителів села Демидів.

«Використовуючи увесь масив цих даних, які ми отримали, технічні можливості, допити водіїв і встановлених людей, які рухалися від метро \”Героїв Дніпра\” до Демидова, нами була повністю відтворена картина з 17 до 18 годин того вечора. Тому сьогодні слідчими було прийнято рішення – в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу був затриманий підозрюваний», – повідомив журналістам начальник кримінальної поліці України Вячеслав Аброськін.

Він додав, що зараз тривають слідчі дії і необхідні оперативно-розшукові заходи для встановлення можливих свідків і очевидців, які могли пересуватися разом з Іриною Ноздровською. Таким чином, правоохоронці зможуть отримати додаткову доказову базу у цій справі.

Поліція не називає ім'я людини, яка "об'єктивно підозрюється" у вбивстві Ірини Ноздровської. Тримають інтригу?

На фото: генералу Аброськіну його підлеглі показують місцевість, де було виявлене тіло вбитої Ірини Ноздровської.

peredplata