Ой! Чесно, я так хвилююся в очікуванні цього свята.

Ой! Чесно, я так хвилююся в очікуванні цього свята.Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:

-Дуже! Дуже переживаю, щоб наш президент вчергове не гепнув пикою в багнюку. Знаю, йому всі заздрять і бажають усякого свинства. Але ж це вперше в історії України український президент даватиме майстер-клас з бального танцю. І не де небудь, а усамій Віденській опері!Люди, то ж не прогавте побачити таке щастя, яке відбудеться завтра, 8 лютого о 21:10 за західноєвропейським часом ( 22:10 за Києвом). Телетрансляцію вестиме німецький телеканал \”3sat\” (http://www.3sat.de/index.html).

Дивимось і насолоджуємось

Ой! Чесно, я так хвилююся в очікуванні цього свята.

Історичне фото 2007 року: перші серйозні репетиції і навчання Петра Олексійовича бальним танцям у парі з його дружиною Мариною Порошенко. Яка гарна пара. Наш Петро Олексійович такий граціозний і галантний… вроджений танцюрист

P.S. Я розумію Петра Олексійовича. На усіх дипломатичних фронтах у нього провали. Переговори у Нормандському форматі на найвищому рівні накрились мідним тазом і не проводяться.
Із саміту ЄС – Східне партнерство до Києва Порошенко повернувся з порожніми руками (ні грошей, ні затвердження \”Плану Маршалла для України\”).
Погіршились відносини і з західними сусідами: Польщею, Угорщиною, Румунією.
Поїздка в Давос – це, взагалі, був візит ганьби…
Ну і що тепер? Виявив бажання поїхати у Відень на бал у Віденській опері і представити це українцям, як величезне досягнення на дипломатичній ниві. Ну-ну… А то українці такі дурні, що не розуміють провалів гаранта? Відвернулись усі!

peredplata