Нетверезого водія, який вчинив смертельну ДТП, взято під варту

Нетверезого водія, який вчинив смертельну ДТП, взято під варту Нетверезого водія «BMW», який вчинив смертельну ДТП в селі Верхні Петрівці Сторожинецького району, взято під варту

Водію «BMW», який спричинив ДТП, в результаті якої загнув 24-річний пасажир вказаного транспортного засобу, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Нагадаємо, 05 лютого в селі Верхні Петрівці Сторожинецького району 25-річний буковинець керуючи автомобілем марки «BMW», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не маючи посвідчення водія, перевищив допустиму швидкість 50 км/год. в межах населеного пункту та допустив виїзд керованого ним автомобіля за межі проїзної частини дороги з подальшим перекиданням.

Внаслідок даної дорожньо-транспортної пригоди загинув 24-річний пасажир вказаного автомобіля.

У середу 7 лютого, прокуратура Чернівецької області звернулась до Шевченківського районного суду м. Чернівці з клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, без можливості внесення застави.

Суд все ж таки обрав винуватцю ДТП запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативним запобіжним заходом у вигляді застави розміром 120 тис. грн.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

peredplata