Розстріл депутата в Черкасах: з’явилося оперативне відео

У центрі Черкас 24 травня в офісі партії “Черкащани” сталася перестрілка, в результаті було вбито депутаті Черкаської обласної ради від ВО “Батьківщина”, екс-заступника міського голови міста Анатолія Бондаренка Сергія Гура.

Костянтин Мірошниченко на своїй сторінці в Facebook повідомляв, що нападник з двома гранатами забарикадувався і погрожував самогубством.

У поліції повідомили, що рух в прилеглому районі було перекрито. Правоохоронці не коментували інформацію про стрілянину, не маючи точних відомостей.

“Можливо, всередині між співробітниками виник конфлікт. Це можемо ми допускати. Але всі обставини з’ясовують слідчі”, – так прокоментували в поліції.

Як стало відомо OBOZREVATEL з власних джерел, 25 травня о 18:20 в приміщенні офісу сталися сутички.

Конфлікт виник між депутатом Черкаської обласної ради від ВО “Батьківщина” Сергієм Гурою і громадянином Миколою Гончаром.

Останній раніше працював охоронцем Гури. Під час зіткнення він погрожував предметом, схожим на гранату, закрився в кабінеті разом з депутатом.

За свідченням охоронця Володимира, Гончар двічі вистрілив у район грудної клітки та голови депутата.

Нападника госпіталізували в “Третю міську лікарню ШМД” Черкаської міської ради в зв’язку з втратою свідомості.

 

Після огляду фахівцями вибухотехнічної служби ГУ НП у Черкаській області офісного приміщення, був виявлений труп Гури і дві гранати типу РГД і Ф-1.

Нагадаємо, торік на депутата Черкаської міської ради Михайла Бінусова пізно ввечері напали невідомі. Депутат загинув на місці. Депутата розстріляли з автомата Калашникова.

 

Раніше повідомлялося, що в Запоріжжі колишній депутат загинув страшною смертю. Гурулєв разом з друзями мав вилетіти із запорізького аеропорту в Туреччину, але перестав виходити на зв’язок після того, як рейс був скасований.

Пізніше стало відомо, що його без документів у критичному стані і з проломленою головою знайшли на вокзалі. Пролежавши три дні в лікарні, він помер, родичі впізнали загиблого. За попередньою інформацією, екс-депутата вбили під час пограбування.

Джерело: Сегодня

peredplata