Отруїли 46 військових РФ і застрелили ФСБівців: у Криму розшукують двох українських диверсанток

В окупованому Криму продовжують розшук двох українських дівчат, які отруїли 46 військових РФ у Сімферополі та в Бахчисараї. Під час першої спроби затримати їх “диверсантки” втекли, при цьому вони застрелили кількох працівників ФСБ.

Про це 10 січня повідомив російський пропагандистський Telegram-канал “Кремлівська табакерка”, посилаючись на джерела у ФСБ Росії. Нагадаємо, що історія з отруєнням відбулася ще у грудні минулого року. Кілька днів тому дівчат помітили в одному з приватних будинків в Ялті. Проте ФСБ навіть із допомогою спецназу затримати українок не змогла.

“Диверсантки виявилися добре озброєними та відмінно підготовленими. Щойно спецпризначенці приїхали на затримання, по них відкрили вогонь. З пістолетів та автоматичної зброї. Ми встигли зробити лише кілька пострілів у відповідь. Злочинці втекли з місця інциденту автомобілем. Машину вони кинули на околиці Ялти. Де диверсантки зараз, ми не знаємо”, – цитує канал своє джерело у ФСБ.

За словами російських силовиків, під час спроби затримання було вбито трьох робітників ФСБ, ще двох поранено (одного з них тяжко). Можливо, поранено й одну з “диверсанток”, але легко.

Отруїли 46 військових РФ і застрелили ФСБівців: у Криму розшукують двох українських диверсанток

“Влада” захопленого півострова продовжує розшук зазначених українок та вимагає від людей “повідомляти про підозрілих осіб жіночої статі до поліції чи ФСБ”.

 

Як повідомляв OBOZ.UA, отруйниці – уродженки півострова, одна народилася в Сімферополі, інша в Саках. Їм по 22 та 25 років; одна з них учасниця конкурсів краси, а друга – донька працівника окупаційної міської адміністрації Сімферополя.

А тим часом у районі Севастополя було завдано ракетних ударів по 222-му вузлу зв’язку ППО ЧФ РФ. Серед вбитих росіян – полковник ворожої армії Ісмагілов Вадим Наїльєвич. Він командував 3-м радіотехнічним полком 4-ї гвардійської армії військово-повітряних сил і протиповітряної оборони країни-агресора.

https://war.obozrevatel.com/ukr/otruili-46-vijskovih-rf-i-zastrelili-fsbshnikiv-u-krimu-rozshukuyut-dvoh-ukrainskih-diversantok.htm?utm_source=wpush&utm_medium=push&utm_campaign=webpush

peredplata