На Буковині рятувальники продовжують долати наслідки негоди

Впродовж дня 13 червня пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС продовжували надавати допомогу у подоланні наслідків негоди, котра мала місце на Буковині 12 червня.

Зокрема, у місті Новоселиця рятувальники розпилювали та прибирали дерева, котрі вітер повалив на території місцевого парку. Також від падіння на місці події було пошкоджено лінію електропередач, внаслідок чого частина міста залишилась без електропостачання.

Із проїжджих частин дороги працівники Служби порятунку прибрали понад 20 дерев – у Новоселицькому, Сторожинецькому  та Глибоцькому районах.

У місті Чернівцях черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 1 розпилив та прибирав дерево із території ЗОШ № 8 на вул. Дзержика, що впало та пошкодило огорожу на подвір’ї школи. Окрім цього, у обласному центрі працівники Служби 101 прибрали повалене дерево на вул. Рогізнянській та на вул. Банилівській, де рятувальники залучалися до прибирання дерева із пошкоджено газопровода.

Внаслідок раптового погіршення погодних умов у Глибоцькому районі також було зірвано та пошкоджено покриття майже 40 будівель. Станом на 06.00 год. 14 червня без електропостачання залишаються 11 населених пунктів у 2-х районах області (Глибоцький, Сторожинецький). Для відновлення електропостачання в даних районах  працюють аварійні бригади «Чернівціобленерго».

На даний час роботи по наданню допомоги населенню продовжуються.

 

Інформує прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

 

 

 

peredplata