На Сторожинеччині в результаті падіння з санчат загинув неповнолітній

Поліцейські встановлюють всі обставини та причини трагедії. Слідчі звернулися до суду з клопотанням про призначення низки експертиз. Про це інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Увечері 16-го грудня до поліції надійшло повідомлення, про те, що в селі Великий Кучурів Сторожинецького району під час катання на санчатах травмувався неповнолітній хлопець.

Виїздом на місце події поліцейські встановили, що місцеві хлопці вирішили розважитися покатавшись на санках за автівкою. 16-річний місцевий житель керуючи позашляховиком «JEEP Grand Cherokee» за якого причепили  сани повіз товаришів кататися селом. Під час буксирування санчат на яких перебував потерпілий, водій автомобіля не врахував дорожньої обстановки і здійснюючи маневр повороту допустив перекидання сан.

В наслідок падіння з санчат 15-річний житель села Великий Кучурів отримав травму голови та був госпіталізований до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці. Лікарі намагалися врятувати життя хлопцеві, однак отримані травми виявилися не сумісні з життям і хлопець помер в присутності медиків.

Слідчі розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

 

 

peredplata