Поліція розслідує смертельну ДТП у Чернівцях

Внаслідок автопригоди загинув водій легковика, а його пасажирку у тяжкому стані госпіталізовано до лікарні. Про це інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вночі 22-го грудня по вулиці Калинівській обласного центру. Виїхавши за вказаною адресою та опитавши очевидців пригоди, слідчо-оперативна група з’ясувала, що автомобіль «BMW» на іноземній реєстрації виїхав з прилеглої вулиці на смугу з одностороннім напрямком руху. Наражаючи на небезпеку себе й оточуючих, водій іномарки поїхав проти руху транспортних засобів.

Зі слів очевидців, легковик декілька разів змінював траєкторію і напрямок пересування. Порушуючи Правила дорожнього руху, кермувальник неодноразово створював аварійну ситуацію.

Не враховуючи погодні умови та стан дорожнього полотна, водій перевищив безпечну швидкість. Зрештою, чоловік не впорався з керуванням, автомобіль переїхав через тротуар і зіткнувся з вантажівкою «ГАЗ-66», що стояла на обічі дороги.

В результаті автопригоди 32-річний водій легковика отримав несумісні з життям травми та помер на місці пригоди. Його 35-річну дружину, котра теж знаходилася в салоні авто, з тілесними ушкодженнями медики госпіталізували до Чернівецької лікарні швидкої медичної допомоги.

За фактом аварії слідчі обласного управління Нацполіції розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Для встановлення всіх обставин і причин ДТП призначено низку експертиз.

 

 

peredplata