Правоохоронці перевіряють обставини 2-х ДТП на Буковині

26 березня одна аварія сталася в Новоселицькому, інша в Кіцманському районі.

 

В селі Динівці Новоселицького району відбулося зіткнення автомобіля «ВАЗ 2105» та автомобіля «Mercedes-Benz Е 210».

77–річна жителька міста Новоселиця, керуючи автомобілем «ВАЗ», при здійсненні повороту ліворуч допустила зіткнення з автомобілем «Mercedes-Benz Е 210» під керуванням 35-річного жителя Одеської області.

Внаслідок аварії водійку та 50-річну пасажирку автомобіля «ВАЗ» госпіталізовано до Новоселицької ЦРЛ. Інші учасники дорожнього руху тілесних ушкоджень не зазнали.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Також в селі П’ядиківці Кіцманського району відбулося зіткнення автомобіля «VOLKSWAGEN Golf» та маршрутного таксі «MERCEDES Sprinter».

28-річний водій автомобіля «VOLKSWAGEN Golf» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мікроавтобусом під керуванням 33-річного чоловіка.

Внаслідок аварії ніхто не постраждав. Поліцейськими на водія автомобіля «VOLKSWAGEN Golf» складено адміністративні  матеріали за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

peredplata