Поліцейські викрили буковинця, який підпільно вирощував коноплі

Правоохоронці вилучили у порушника понад 70 кущів нарковмісних рослин у горщиках. За фактом викритого правопорушення слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

 

Вчора, 15 червня, під час проведення оперативно-профілактичних заходів щодо виявлення нелегального вирощування нарковмісних рослин, співробітники територіального підрозділу Управління боротьби з наркозлочинністю НПУ та відділення поліції № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького райуправління поліції задокументували протиправні дії 20-річного жителя села Глинниця.

 

 

Отримавши від чоловіка згоду на огляд присадибної ділянки, правоохоронці виявили там незаконний посів конопель. Загалом поліцейські вилучили 72 нарковмісні рослин, які буковинець вирощував у горщиках.

 

 

Усе вилучене правоохоронці направили на експертизу до Чернівецького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

 

 

Слідчі поліції внесли відомості про правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

фото тут https://cutt.ly/jKexsyf

 
Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
 
 
 

peredplata